Klasser

Uppdaterad september 2018

Just nu har jag inga klasser eller kurser och rekommenderar Yogahuset och IAMYOGA för yoga i Strängnäs kommun.

Nu och framåt till obestämt datum, har jag tagit ett uppehåll i yogaundervisandet och ägnar mig åt fördjupade studier, egen praktik, kurser och yogaresor.

Det finns så mycket att lära och utforska inom biomekanik, anatomi, mindfulness och de yogaformer jag fastnat för. Den tiden tar jag mig nu och låter den ständigt nyfikna eleven i mig få fullt utrymme och ta plats.

Kanske ses vi på mattorna bredvid varandra på någon klass, kurs, retreat eller resa... Jag börjar min yogaresa om och om igen med intentionen att ha nybörjarens sinne, upptäckslusta och varsam vila.

På samma sätt vill jag leva mitt liv utanför mattan - låta balans mellan aktivitet och vila råda beroende av dagsformen och vilken period i livet jag befinner mig. Jag är säker på att våra vägar möts någonstans på den här ständigt pågående resan vi alla befinner oss på... Oavsett om vi kallar det att yoga eller inte... Förening eller disciplin - Yoga, förening av motsatser - Hatha eller balans mellan det stilla och aktiva - Yin och Yang...

 

Hälsningar med värme Helene

 Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)